Tämä on saksalainen lista, mutta ihan käyttökelpoinen.
Tämän vuoden joulukalenteri Noidan Keittokirjassa on nimittäin pikkuleipäreseptejä... saksalaisen Burda-lehden joulupikkuleipäreseptien innoittamana. :-)

 

4 viikkoa aikaisemmin (22.-23.11)

Stollen ja hedelmäkakut – mausteiden pitää saada aikaa vetäytyä kunnolla.

 

3-4 viikkoa aikaisemmin (29. – 30.11.)

Mausteiset leivonnaiset, kuten piparkakut, hunajakakut yms.

Kuivakakut, murotaikinapikkuleivät, pursotetut pikkuleivät yms.

 

3 viikkoa aikaisemmin (29. – 30.11.)

Makeiset, joissa ei ole raakaa munaa

 

2 viikkoa aikaisemmin (6. - 7.12.)

Täytetyt ja mehevät pikkuleivät

 

1-2 viikkoa aikaisemmin (13. – 14.12.)

Mantelileivät ja muut munanvalkuaisleivonnaiset, marengit yms.

Makeiset joissa käytetään raakaa munaa.

 

korkeintaan 1 viikko aikaisemmin (20. – 21.12.)

Isot, monimutkaiset leivinjauhetaikinaleivonnaiset. Jos käytät mausteita, niiden pitää saada kehittyä vähintään 2 päivää.

 

3-4 päivää aikaisemmin (20. – 21.12.)

Pienet, täytetyt pikkuleivät

 

2-3 päivää aikaisemmin (21.12.)

Piirakankuoret, kakkupohjat ja joulutortut.

 

1-2 päivää aikaisemmin (22.-23.12.)

Täytä piirakat ja kakut